31 Mayıs 2013 Cuma

Işığı çağırma

Işığı çağırma

Bu meditasyonun amacı, ışığı kendinize nasıl çağıracağınızı, kendinizi ışıkla nasıl dolduracağınızı ve ışığı nasıl yaratacağınızı öğrenmektir.

Adımlar:
Bu meditasyon için yüksek benlik halinize geçin.


1. Işığı çağırmanız ve kendinizi onunla doldurmanız için:

Enerjinizi mümkün olduğunca güzelleştirdiğinizi imgeleyin. Bunu yaptığınızı imgelemeniz, onu güzelleştirmek için gerekli olan tek şeydir. Enerjinizi güzelleştirirken, sizi daha rahat ettirecek, daha derin soluk alabilmenize ve enerjinin omurganız boyunca akışına olanak verecek herhangi bir duruş değişikliği yapabilirsiniz.



Derin bir soluk alın ve ışığı davet edin. Işık sizin çağrınıza derhal yanıt veren bir canlı bilinçtir. O, bırakın omurganızı başınızın yukarısından başlayan ve ayaklarınızdan aşağı kadar uzanan ışık dolu bir çubuk gibi hayal edin. Omurganızdan dışarıya, bedeninize doğru ışık yayın. Fiziksel düzeyde daha çok ışık tutabilmeniz için bedeninizin her yerinde ek ışık hatları imgeleyin. Hücrelerinizden, DNA'nıza ve sonra bedeninizdeki atomlara ışık yollayın. Tüm bedeninizi ışıkla doldurun.

Bu ışığa hayal edebileceğiniz en güzel rengi verin. O ne renktedir? Onu altın sarısı mı, yoksa beyaz ya da mavimsi-beyaz renk mi hayal ediyorsunuz? Bu ışığın yoğunluğunu ve parlaklığını size uygun gelecek şekilde ayarlayın.

Bu ışığı tüm çevrenizi saran, başınızdan yukarı, ayaklarınızdan aşağı uzanan bir küre ya da koza gibi hayal edin. Bu ışığı bedeninizden dışarı, odanın içine doğru yayın. Işık kürenizi öylesine genişletin ki, bütün odayı doldursun ve öteye geçsin. Sonra onu öylesine küçültün ki, bedeninize tıpatıp sığıp yerleşecek kadar olsun. Işık kürenizin tam size uygun olması için ne büyüklükte olması gerektiğine karar verin. Kürenizin belli, net bir sınırı var mı, yoksa o sınır zayıflayarak kayboluyor mu? Eğer net bir sınırı varsa, oda içinde nerede son buluyor?

2. Işık yaymak:
Işığı kendinize çağırıp, ışıkla doldurduktan sonra, birçok farklı şeye ışık gönderebilirsiniz. Fikirlerinize, geleceğe, daha yüce amacınıza, bedeninize, düşüncelerinize ve duygularınıza. Işık gönderdiğiniz şeyin enerjisini daha süptil bir titreşim frekansına dönüştürürsünüz. Değiştirmek istediğiniz bir durum içindeyken, ışık yayın ya da diğer insanlara yardım etmek üzere ışık gönderin.

Kendisine ışık göndermek istediğiniz bir kişiyi düşünün. Bu kişiye tüm bedeninizden ışık yollayın. Bunun nasıl bir duygu olduğunu hissedin. Daha sonra ışığın gözlerinizden, ellerinizden ya da kalbinizden doğruca bu kişiye gittiğini hayal edin. Işık göndermek için size en rahat ve doğru gelen yolu kullanın.

Işık göndermek istediğiniz bir şeyi düşünün. Işığı çağırın ve kendinizi ışıkla doldurun. Kendinizi bir kristal kadar berrak hayal edin, böylece saf bir ışık akıcısı olabilirsiniz. Sonra ışığı, seçmiş olduğunuz şey her ne ise (sevgiliniz, hasta olan bir yakınınız, kavga ettiğiniz bir arkadaşınız vb.) ona gönderin. Işığı göndermek için size en rahat ve doğru gelen yolu kullanın.

Işık göndermek istediğiniz başka şeyleri de düşünün, dünya barışı, yer küre, hayvanlar veya her ne isterseniz. Işık yollarken, kendi ışığınızın da parlak ve güzel hale geldiğini fark etmeye çalışın.

Siz şimdi ışığı nasıl çağıracağınızı, kendinizi ışıkla nasıl dolduracağınızı ve nasıl ışık yayacağınızı öğrenmiş 

bulunuyorsunuz.

Alıntı  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder